DE CE EXTERNALIZARE SERVICII IT?

Principalele motive pentru care o companie decide sa externalizeze serviciile sale IT tin de optimizarea/reducerea costurilor si accesul la servicii de calitate superioara.

Intr-o afacere de dimensiuni mici si medii, in cazul in care serviciile IT sunt externalizate, bugetul alocat activitatilor IT ar trebui sa fie cu cel putin 25% mai mic decat in cazul sustinerii unui departament propriu.

Alegandu-ne ca partener pentru externalizarea serviciilor IT din cadrul companiei tale, te vei bucura de disponibilitate si suport tehnic oferit rapid de catre personal cu experienta vasta in acest domeniu. Rezolvam optim problemele semnalate si desfasuram activitati de monitorizare cu rol preventiv pentru a preintampina situatii tehnice neplacute ce ar putea sa apara.

In plus, oferim servicii de consultanta IT gratuite pentru serviciile externalizate, service calculatoare si dispozitive de retea, securizare servicii si mediu de lucru, monitorizare echipamente si servicii,  posibilitati de virtualizare a serviciilor existente, servicii VPN pentru interconectarea retelelor companiei tale sau pentru acces securizat la internet, realizare si mentenanta pagini web, alte servicii web si email.

MOD DE LUCRU

  • ASISTENTA DE LA DISTANTA

    Ca parte a serviciilor noastre de externalizare IT, prima etapa in rezolvarea problemelor aparute presupune asistenta tehnica de la distanta prin accesarea remote a resurselor necesare si rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp posibil. Aceasta metoda este posibila in cazul echipamentelor conectate la internet iar timpul de rezolvare este de ordinul minutelor sau zecilor de minute.

  • INTERVENTIE TEHNICA ONSITE

    Atunci cand situatiile aparute nu pot fi rezolvate de la distanta, ne deplasam in cel mai scurt timp la sediul companiei tale pentru rezolvarea lor. In astfel de cazuri timpul de interventie poate fi de ordinul orelor si nu depaseste in general 24 ore in cazul problemelor de complexitate medie.

  • SATISFACTIE GARANTATA

    Primesti rapoarte complete si transparente legate de situatiile rezolvate impreuna cu recomandari si sfaturi pentru eficientizarea proceselor IT si preintampinarea situatiilor similare repetitive. Alege produsele pentru externalizare servicii IT in judetul Arges oferite de noi!

TE INVITAM SA NE CONTACTEZI!

Cu siguranta vom gasi cea mai buna solutie pentru externalizarea serviciilor IT ale companiei tale.