Service calculatoare si echipamente IT

Acest serviciu este oferit doar ca opțiune a unui pachet complet de externalizare IT.

Alături de serviciile de suport tehnic online și intervenție la sediul companiei tale, oferim și posibilitatea de a asigura service-ul și întreținerea post-garanție pentru calculatoarele și echipamentele ce fac obiectul contractului de externalizare servicii IT.

01

Icon Image

SERVICE CALCULATOARE

Service complet post-garantie pentru echipamentele IT ale companiei tale cu scopul de a oferi o solutie de suport tehnic completa. In acest fel, in situatia in care apar probleme hardware ce afecteaza functionalitatea calculatoarelor din reteaua companiei tale, ne vom ocupa cu prioritate de repunerea lor in stare de functionare.

02

Icon Image

SERVICE RETEA

Investim resurse in monitorizarea retelei tale si intervenim prompt in situatia in care apar probleme de functionare.

03

Icon Image

BACKUP & RESTAURARE DATE

Pentru a preîntâmpina problemele neplăcute cauzate de incidente hardware sau software ce pot duce la deteriorarea sau pierderea datelor importante, îți oferim soluții de back-up automat pentru a păstra intr-un mediu sigur copiile de siguranța ale informației salvate.

MANOPERA INCLUSA

CA PARTE A SERVICIILOR DE EXTERNALIZARE IT

Manopera inclusa pentru lucrările de service ca parte a pachetului de suport achiziționat.

In plus, putem oferi consultanta și recomandări specializate la achiziția echipamentelor și componentelor necesare pentru remedierea problemelor de service apărute.